Twinkeling Sieraden & Accessoires

Twinkeling Sieraden & Accessoires

Het winkelcentrum van Boxmeer staat bekend om haar leuke snuffelstores. Een van deze bijzondere boetiekjes is Twinkeling Sieraden & Accessoires. Je vindt deze op Steenstraat 67, dé shopstraat van Boxmeer. Sinds 2005 brengt deze lifestyle store een uniek aanbod in sieraden. Zo vind je hier een gelimiteerde goudcollectie, maar ook het trendy Buddha to Buddha, Melano & My Jewellery hebben hier een mooie collectie. Zo proberen eigenaresse Naomi en haar enthousiasme team een breed aanbod te kunnen bieden. Met succes, want werkelijk voor iedere stijl en portemonnee is iets te vinden.

Verrassend assortiment
Naast sieraden kan men hier ook terecht voor mooie horloges in een divers assortiment. Van trendy horloges voor tieners tot eyecatchers voor dames én heren van merken als Rosefield, Oozoo en Cluse. Ook voor het vervangen van een batterijtje of voor reparaties kan je bij Twinkeling terecht.
Achterin de zaak vind je een leuke selectie aan kleding, die je naar hartenlust kunt mixen en stylen met bijvoorbeeld een leuke riem, sjaal, tas of hoed. Het enthousiaste team dames blijft up to date en zorgt ervoor dat de items van nu vertegenwoordigt worden in de winkel. Ieder teamlid heeft een scherp oog voor fashion en geeft naast enthousiast ook altijd een eerlijk advies. 

Relatiegeschenk, Kerstpakket, & meer
De kans dat je hier slaagt voor een cadeautje is groot. Want naast sieraden, horloges, kleding en accessoires vind je hier ook nog de leukste lifestyle items van dit moment, denk aan droogbloemen, huisparfum of andere leuke hebbedingetjes. Met bijzondere dagen vind je hier de bijpassende items, denk aan Kerst of Moederdag. Zo blijft Twinkeling ook een zaak om geregeld binnen te wandelen en je te laten verrassen. Desgewenst stellen ze ook graag een pakketje voor jou samen. Dat kan een leuk Speciaalbierpakket (met sieraad) zijn voor Vaderdag, want het assortiment voor mannen wordt steeds uitgebreider. Of bijvoorbeeld een relatiegeschenk of Kerstpakket voor al jouw personeel. Geen vraag is te gek en Naomi denkt graag met jou mee!

Wist je dat Twinkeling sinds 2016 gespecialiseerd is in het schieten van gaatjes? En ze de minimale leeftijdsgrens van zes maanden hanteren? Want je bent nooit te oud of te jong om te twinkelen!

  • contactgegevens
  • Twinkeling Sieraden & Accessoires
    Steenstraat 67
    5831JC Boxmeer
openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-21.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten