Skin Corner

Skin Corner

Wij heten jou van harte welkom bij Skin Corner. Onze prachtige nieuwe locatie is gevestigd aan de rand van het centrum van Boxmeer. In het unieke beauty concept staat de klant en een bijzondere beleving centraal. Het niveau van huidverbetering ligt bij ons zeer hoog en het team van specialisten heeft diepgaande kennis over de huid en alle behandelmogelijkheden.
Onze behandelruimtes zijn geïnspireerd op verschillende werelddelen, waardoor ieder bezoek een bijzondere reis is in de wereld van de schoonheid.

Onze nieuwe locatie is ontworpen om te dienen als een beauty totaal concept.
Met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, verbeteren en optimaliseren wij de huidconditie en vertragen wij de huidveroudering. Met innovatieve apparatuur bereiken wij prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering en ontharing.

Skin Corner heeft ook een ruime Beauty Store waar je naar hart en lust kunt shoppen voor jouw huidverzorging of een leuk cadeau voor een ander. Tevens heeft deze Beauty Store ook een Brow-bar waar jij de perfecte wenkbrauwen kan laten creëren.

Een goede behandeling begint altijd eerst met het analyseren van de huid. Ontdek met de Observ 520 Skin Analyzer wat de ware behoefte is van jouw huid. Na de analyse ontvang je een persoonlijk huid- en behandeladvies voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Stap binnen in de wereld van Skin Corner waar wij met een warm welkom op jou staan te wachten.

  • contactgegevens
  • Skin Corner
    Raadhuisplein 2 2
    5831 JX Boxmeer
openingstijden
Maandag13.15-21.00
Dinsdag09.00-21.00
Woensdag09.00-20.30
Donderdag09.00-18.00
Vrijdag09.00-18.00
Zaterdag09.00-16.00
Zondaggesloten