Rousseau Chocolade

Rousseau Chocolade

Op het pleintje bij Twins, in het oude Rabobankkantoor is, per 1 september 2021, Rousseau Chocolade gevestigd. Met 19 Limburgse en 4 Brabantse vestigingen, telt het Sittardse familiebedrijf inmiddels 23 winkels. Rousseau Chocolade is dan ook een waar begrip voor velen. 

In de winkel bij Vivian, franchiser van de Rousseau formule, kun je terecht voor heerlijke bonbons in toegankelijke smaken, de welbekende pindarotsjes, een leuk cadeautje voor verschillende gelegenheden of een mooie wensplaat welke ook naar wens te bestellen is met eigen tekst, tekening of logo. 

Er is altijd wel iets nieuws te vinden in de winkel. Naast het vaste assortiment wisselen de cadeautjes regelmatig, waardoor een bezoekje aan de winkel op elk moment de moeite waard is. Daarbij wordt de chocolade ook aangepast aan de verschillende seizoen en feestdagen. Zo is er voor Valentijnsdag, Pasen, Lente, Moederdag, Vaderdag, de laatste schooldag, EK voetbal, Zomer, Herfst, Sinterklaas en Kerst altijd wel iets bijpassends te vinden.

Naast de verkoop in de winkel kun je bij Rousseau Chocolade ook als bedrijf terecht voor pesoneels- en relatiegeschenken. Een welkomstcadeau voor nieuwe medewerkers, een jubilaris, een geboorte, Valentijnsdag, sinterklaas, kerst of een verjaardag, voor elk moment is er wel iets moois om medewerkers mee te verrassen. Loop gerust eens binnen om de mogelijkheden te bespreken. 

De chocolade wordt gemaakt in de eigen Rousseau fabriek in Sittard. Het familiebedrijf is hier al meer dan 50 jaar gevestigd en maakt nog elke dag met veel plezier en liefde de chocolade voor in de winkels. In de fabriek worden ook rondleidingen en workshops gegeven om een kijkje in de keuken te krijgen. Kijk eens op de site wat de mogelijkheden hiervoor zijn en wie weet loop jij binnenkort wel tussen de chocolade! 

‘Het leukste aan een chocoladewinkel zijn de positieve klanten die dagelijks in de winkel komen. Klanten zien chocolade echt als een verwenmomentje voor zichzelf of om iemand anders blij mee te maken, waardoor de klant ook altijd vrolijk is als deze naar de winkel komt. Meedenken en de klant naar buiten laten gaan met een geschikt cadeau passend bij het moment is dan ook iets wat ik het mooiste vind van mijn vak. Daarnaast is het leuk om klanten terug te zien komen die erg tevreden zijn, om dan weer te horen hoe het met ze gaat of wat ze vonden van de chocolade’ lacht Vivian. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar al het lekkers of wil je graag iets naar wens laten maken, loop gerust vrijblijvend eens binnen om je te laten betoveren in het chocolade walhalla aan de Hoogkoorpassage in Boxmeer of neem contact op!

  • contactgegevens
  • Rousseau Chocolade
    Hoogkoorpassage 31
    5831 DM Boxmeer
openingstijden
maandag:13.00-18.00
dinsdag:09.30-18.00
woensdag:09.30-18.00
donderdag:09.30-18.00
vrijdag:09.30-20.00
zaterdag:09.30-17.00
zondag:Koopzondag