• Koopzondag

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/centrumboxmeer.nl/httpdocs/index.php on line 226
Centrum Boxmeer  ›  Winkels  ›  Morgana De Best - Noy

Morgana De Best - Noy

Gezond en prettig slapen. Daar staat Morgana de Best-Noy Boxmeer voor. U kunt hier terecht voor complete slaapkamers én deskundig advies. Morgana heeft namelijk een unieke slaaptest. Middels een vrijblijvende test van 8 minuten brengt Morgana uw slaap-DNA in kaart zodat uw nieuwe bed helemaal afgestemd is op uw lichaam en uw slaapgewoonten. Immers: u bent uniek! Waarom uw bed dan niet?
Het logo van Morgana de Best-Noy Boxmeer bestaat uit vier kleuren. Deze kleuren staan symbool voor de vier pijlers van Morgana. De belangrijkste pijler is comfort, oftewel de slaaptechniek. Welke bed bodem en welk matras past bij u? Daarnaast kunt u in de winkel in Boxmeer terecht voor de inrichting van uw slaapkamer: de bed ombouw, kastruimte en bijbehorend textiel. De winkel beslaat maar liefst 1.000 m² en is ingericht in verschillende stijlen, waardoor u zich heel snel kunt oriënteren. Overigens: Morgana Boxmeer maakt ook slaapkamerkasten op maat. 
Morgana de Best-Noy Boxmeer is een echt familiebedrijf. Anno 2017 staat de vijfde generatie aan de het roer. Harry en Anke Bongaerts werken samen met nog 11 Morgana-bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-21.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten