Morgana De Best - Noy

Morgana De Best - Noy

Bij Morgana in Boxmeer vind je een zeer uitgebreid assortiment voor de slaapkamer. Van bedbodem tot sierkussen én van boxspring tot garderobekast. En zoals betovergrootvader het al deed, altijd met de mogelijkheid tot het op maat maken van een product. Zo ben je er van verzekerd dat het ook werkelijk aan al jouw verlangens voldoet. Belangrijk, want we slapen gemiddeld een derde van ons leven en wanneer dit prettig is, werkt dit uiteraard door op ons wakkere leven.

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. Je vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heb je écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden?

Morgana staat bekend om de unieke slaaptest, waarbij jouw persoonlijk slaap DNA wordt bepaald. Met de door jou verstrekte informatie en de resultaten van de slaaptest ontstaat er een goed beeld van de slaapbehoeftes. De slaapexperts kijken samen met jou wat past in jouw slaapvisie, jouw slaapkamer én jouw budget. Soms is dat exact wat je voor ogen had en soms word je verrast met mogelijkheden die je niet had durven dromen. Loop gerust eens binnen in de prachtige winkel met ruim 1000 m2 showroom, ze luisteren en adviseren graag. Al vijf generaties lang.

  • contactgegevens
  • Morgana De Best - Noy
    Steenstraat 144
    5831 JK Boxmeer
openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-21.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten