Kees Arts Mannenmode

Kees Arts Mannenmode

Kees Arts Mannenmode weet al ruim een halve eeuw hoe belangrijk kleding kan zijn. De juiste outfit sluit aan bij dat wat je wil uitstralen. Dat kan tijdens een sollicitatiegesprek, feestje, presentatie of gewoon in het dagelijks leven zijn. Want jouw kledingkeuze zegt iets over jouw persoonlijkheid.

Dat wist oprichter Willy Arts ruim vijftig jaar geleden al en zijn kennis heeft hij doorgegeven aan zoon Kees. Die inmiddels alweer een hele tijd met zijn enthousiaste team de winkel van maar liefst 700 m2 runt. 'Ik zie klanten die al 50 jaar klant zijn. Het is echt de spreekwoordelijke kers op de taart om te horen waarom zij al zolang trouw blijven aan ons.

Een groot assortiment waarbij de prijs/kwaliteit verhouding klopt en een eerlijk advies van onze medewerkers, waar meedenken belangrijker is als verkopen. Dat was, is en blijft onze standaard. Wij zouden ook niet anders willen.

Kees Arts Mannenmode bestaat uit drie verdiepingen:

Op de begane grond en in de kelder
Of je nu precies weet wat je wil of nog geen idee hebt; Kees Arts Mannenmode is er voor iedere man. Op de begane grond vind je maar liefst 450 m² mannenmode van heel veel bekende merken zoals o.a. McGregor, State of Art, Baileys, Milestone, Stones, Pierre Cardin, Roy Robson en Fellows. Een grotere keus vind je nergens in Boxmeer! Van kostuums tot sportief en casual.

Op de eerste etage
Op de eerste etage vind je de jeansafdeling. Hier vind je de collecties van Vanguard, Cast Iron, Blue Industries, Bluefields en Anerkjendt.

Deze collecties zijn groot opgenomen en Vanguard en Blue Industries worden gepresenteerd in een geheel eigen corner. Vanaf Januari 2017 komen hier corners bij van Cast Iron en een gerenomeerd Jeansmerk waarvan wij de naam nog even geheim houden

Hou Facebook in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes en acties.

  • contactgegevens
  • Kees Arts Mannenmode
    Steenstraat 73
    5831JC Boxmeer
openingstijden
Maandag10.00-18.00
Dinsdag10.00-19.00
Woensdag10.00-19.00
Donderdag10.00-19.00
Vrijdag10.00-21.00
Zaterdag09.00-18.00
ZondagGesloten