Kaart Kado enZo

Kaart Kado enZo

Zoals de naam al doet vermoeden vind je in deze gezellige winkel nabij verschillende leuke terrasjes een zeer groot assortiment kaarten. Dat is op zijn allerminst overdreven gezien je hier 35 molens vindt met zo’n 500 kaarten, goed voor 17500 keuzes. Gelukkig weet eigenaresse Petra goed wat ze in huis heeft en adviseert ze graag bij het vinden van die ene perfecte kaart.

Naast kaarten, voor werkelijk iedere gelegenheid, vind je hier ook de leukste cadeautjes en een mooi assortiment feestartikelen. Opvallende cadeautjes zoals Hartelijke Groentjes soep tot lieve engeltjes om iemand een hart onder de riem te steken. En van grappige spaarpot tot unieke sleutelhanger. Ook een mooie collectie nostalgische blikken en metalen wandplaten van Nostalgic Art tot de originele collectie houten tekstborden. Leuke aardigheidjes die kenbaar maken dat je aan iemand denkt. Dat hoeft volgens Petra niet altijd duur en groot te zijn.

Feestartikelen
Binnenkort een feestelijke aangelegenheid? Wat het ook is, Kaart Kado enZo heeft ongetwijfeld een leuk feestartikel wat matcht! Denk aan Abraham en Sarah, verjaardagen, bruiloften, carnaval, valentijn, baby geboren, met pensioen en werkelijk nog veel meer. Het assortiment verandert ook geregeld, dus af en toe binnen wandelen is een aanrader.

Kaart Kado enZo zit sinds 2014 in Boxmeer en heeft sindsdien een trouwe klantenkring opgebouwd. Die middels mond-tot-mondreclame nieuwe klanten meebrengen. Ook het feit dat zij een UPS punt zijn, brengt geregeld nieuw gezichten naar de winkel. Gezichten die al snel verbaasd zijn vanwege het aanbod. Wil jij ook verrast worden? Loop dan eens binnen bij deze servicegerichte zaak.

  • contactgegevens
  • Kaart Kado enZo
    Hoogkoorpassage 16
    5831 DN Boxmeer
openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-20.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten