Jan Linders

Jan Linders

Supermarkt Jan Linders grenst aan het winkelcentrum van Boxmeer en heeft twee ingangen die beiden ideaal aan een ruime parkeerplaats liggen. Dat maakt deze supermarkt ideaal om tijdens het winkelen iets te halen voor bijvoorbeeld een lekkere picknick, maar ook perfect voor de grote boodschappen.

Hier is vers, het best vindbare vers dat er is. Zoveel mogelijk uit eigen streek bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is al zeven jaar door het GFK uitgeroepen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland. Ook zeven maal de titel Beste Supermarkt in Bier en Speciaalbier staat op hun naam en voor het lekkerste brood sleepten zij deze titel maar liefst 14 keer binnen. In het hart van deze winkel vind je dan ook een mooie keuken van waaruit de lekkerste verse broodjes, pizza’s en maaltijden met plezier en zorg voor jou worden gemaakt. Ideaal voor ieder moment van de dag.

Aanbiedingen en punten sparen
Bij Jan Linders vind je iedere week opnieuw weer heel veel voordeel: elke week meer dan 100 acties! Is een actie onverhoopt uitverkocht? Dan krijg je van het vriendelijke personeel een tegoedbon!
Voor vaste klanten is er de liefhebberspas waarmee je kunt sparen voor extra aanbiedingen en korting en krijg je een verrassing op jouw verjaardag.

Jan Linders is als familiebedrijf verankerd in de samenleving. Zo bieden zij clubs en scholen uit de regio korting op boodschappen. Daarnaast is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandige stichting die meer dan 60 lokale doelen steunt. Jan Linders is regionaal betrokken en daarom diepgeworteld in het centrum van Boxmeer.

  • contactgegevens
  • Jan Linders
    Koorstraat 10
    5831GH Boxmeer
openingstijden
Maandag08.00-20.00
Dinsdag08.00-20.00
Woensdag08.00-20.00
Donderdag08.00-21.00
Vrijdag08.00-21.00
Zaterdag08.00-20.00
Zondag10.00-19.00