ICI PARIS XL

ICI PARIS XL

In het gezellige winkelcentrum van Boxmeer vind je grenzend aan het Raadhuisplein:  ICI PARIS XL. Ook wel bekend als dé beautyspecialist van Nederland. Hier vind je een ruim aanbod in parfum, cosmetica en huidverzorging. Er staat een enthousiast team Beauty Experts voor jou klaar om je een persoonlijk advies te geven waar je echt wat aan hebt. Alle teamleden zijn schoonheidsspecialist of visagist of beiden. Zij delen graag hun beste tips & tricks met jou. ICI PARIS XL bestaat als sinds 1968 met de missie om de luxe van Parijs toegankelijk te maken voor iedereen. Een geslaagde missie met bijna 300 winkels in de Benelux.

ICI PARIS XL heeft een regiofunctie voor het Land van Cuijk. Een prachtige zaak met alle toonaangevende merken en de grootste collectie geuren uit de wijde omtrek. Het gedreven team, dat geregeld nieuwe trainingen heeft op gebied van de nieuwste technieken, producten en trends, maken ICI PARIS XL een populaire zaak om te bezoeken. Laagdrempelig en luxueus tegelijk.

“Dat komt, denk ik, omdat we hier al voor een paar euro een leuk cadeautje hebben, maar ook een gedegen advies kunnen geven met absoluut huidverbeterende producten en adviezen. Dat maakt werken hier ook zo leuk. We zien tieners die hun eerste geur, huidproduct of make up product komen uitkiezen tot de dames op leeftijd die zichzelf goed willen blijven verzorgen. En ook voor mannen hebben we een zeer interessant aanbod op gebied van geuren, huidverzorging en visagie. Die variatie maakt het leuk waardoor we het verschil kunnen maken voor onze klant. De juiste teint foundation kan bijvoorbeeld zo’n verschil maken. Wij geven graag én goed advies. We luisteren en kijken. Wat past bij jouw haar en huid en wat heeft jouw huid écht nodig? Loop gerust binnen met jouw vraag of om lekker rond te snuffelen.”

ICI PARIS XL breidt ook steeds meer haar assortiment uit met duurzame en organic beauty producten. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de ICI PARIS XL Nature lijn, die voor minimaal 95% uit natuurlijke producten bestaat. Ook online is ICI PARIS XL goed vindbaar, met interessante blogs, mooie acties, leuke tips en maar liefst 13.000 producten die snel thuisbezorgd worden of via Click&Collect na het online bestellen, in de winkel opgehaald kan worden.

  • contactgegevens
  • ICI PARIS XL
    Steenstraat 138
    5831 JK Boxmeer
openingstijden
Maandag13.00-18.00
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-18.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten