Het Juweliershuis van Pampus

Het Juweliershuis van Pampus

Al sinds 1978 is Juwelier van Pampus gevestigd in Boxmeer, het koopcentrum van Noordoost-Brabant. U vindt bij ons de nieuwste collecties van de trendy merken. Ons assortiment bestaat o. a. uit de merken Fossil, Diesel, Sparkling Jewels, My iMenso, Emporio Armani, Zinzi, Coeur de Lion, Jacques du Manoir en dit is pas een kleine greep uit de collectie.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor (traditionele) sieraden in goud en zilver, al of niet gecombineerd met briljant, titanium en/of staal. Merken in het goud als Eclat, Briljant, Blush, Jackie Gold, Swing Jewels, Minioro, Italo Bottene en Zinzi hebben wij in onze collectie! De merken die wij voeren in Trouwringen zijn Aller Spanninga, Alliance, Boccia en Dora.

Met meer dan twintig horlogemerken, die in de etalage en binnen in de winkel gepresenteerd worden, mag gerust gezegd worden dat er volop keuze is!

Van bovengenoemde modemerken tot hoogwaardige kwaliteitshorloges zoals Seiko, Certina, Bruno Söhnle, Raymond Weil en Maurice Lacroix

Het repareren van sieraden en horloges kunnen wij voor u op vakkundige wijze verzorgen. Ook schieten wij op professionele wijze gaatjes en hebben we een groot aanbod in gedenksieraden van bijv. het merk See You.

Wij staan u graag te woord.

  • contactgegevens
  • Het Juweliershuis van Pampus
    Steenstraat 118
    5831JJ Boxmeer
openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-17.45
Woensdag09.30-17.45
Donderdag09.30-17.45
Vrijdag09.30-20.00
Zaterdag09.30-16.45
ZondagGesloten