Hemels voor Kinderen

Hemels voor Kinderen

Hemels voor Kinderen is, zoals de naam al doet vermoeden, een waar paradijsje voor kinderen. Dit is de meest uitgebreide & trendy kinderkledingwinkel van Boxmeer en regio Land van Cuijk. Eigenaresse Anneke werkt samen met haar team meiden hard om deze regiofunctie te behouden.

Dat lukt hen uitstekend in de prachtige, ruime winkel 190M3 waar er een grote diversiteit te vinden is van  bekende merken voor baby’s en kinderen vanaf maatje 44 tot maat 188. Ook voor schoenen, slippers, sandalen en (regen)laarzen vanaf maat 17 t/m 41 kun je hier heerlijk shoppen. 

Kinderen kunnen hier compleet van ondergoed tot jas en van tas tot schoenen aangekleed worden. Met de mooiste hipste merken van nu, maar ook absoluut betaalbare items.
Het enthousiaste team is op de hoogte van de nieuwste trends op fashiongebied, opgeleid en met inmiddels jaren ervaring in huis om een goed advies te geven wat betreft de maatvoering en de pasvorm van de schoenen. Maar boven alles hebben zij absoluut plezier in hun vak én stralen dat ook uit. Zo adviseren zij, naast de juiste kleding en schoenen ook graag over leuke (kraam)cadeautjes verzorgingsproducten, volledig op natuurlijke basis.

Terugkerende klanten sparen punten voor een leuke korting en de kinderen krijgen rond hun verjaardag ook altijd €5,- korting op een nieuwe verjaardags-outfit. 

Anneke: “Het hele jaar door proberen wij bij Hemels te verrassen met leuke actie’s, en zijn we heel actief op social media waar we op een originele manier onze winkel en de klanten onder de aandacht brengen. Niet zoals iedere andere kinderwinkel 😉”

Loop gerust eens binnen of neem een kijkje in de overzichtelijke webshop.

  • contactgegevens
  • Hemels voor Kinderen
    Hoogkoorpassage 1
    5831DM Boxmeer
openingstijden
Maandag13.00-18.00
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-21.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten