• Koopzondag

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/centrumboxmeer.nl/httpdocs/index.php on line 226
Centrum Boxmeer  ›  Winkels  ›  Hemels voor Kinderen

Hemels voor Kinderen

Hemels voor Kinderen
Hemels voor Kinderen is dé hipste en grootste kinderkledingwinkel van de regio Boxmeer en Land van Cuijk. Wij verkopen kleding van toffe merken voor kinderen vanaf maat 44 t/m maat 176. Maar ook voor goede schoenen van mooie merken kun je bij ons terecht! Schoenen en laarzen hebben wij van maat 17 t/m maat 41.

Je kunt je kind dus helemaal aankleden bij ons! Van ondergoed, hemden, sokken, t-shirts, truien, broeken en jurkjes tot riemen, pyjama's, schoenen en tassen. Ook proberen wij steeds weer te verrassen met leuke (kraam)cadeautjes en hebbedingetjes. Boekjes, spaarpotten, omslagdoeken, houten speelgoed, spelletjes en nog veel meer! 

Heb je overdag geen tijd om onze winkel te bezoeken? Zou je graag een keer gezellig met alleen je vriendinnen willen winkelen? Of gewoon iets meer aandacht nodig met het vinden van de juiste outfit? Je kunt ons altijd even bellen om een afspraak te maken om privé te shoppen. Wij zorgen dat de koffie voor je klaar staat!

Kraamcadeaus
Je kunt bij Hemels voor Kinderen ook terecht voor een geboortelijst of kraammand. Een geboortelijst van babykleertjes of andere leuke cadeautjes die uitgezocht zijn door de (toekomstige) ouders. Op deze manier kun je het voor familie, vrienden en collega's makkelijker maken om een leuk cadeautje uit te zoeken.

Vind jij het vaak lastig om een leuk kraamcadeau te verzinnen? Dan kun je bij Hemels voor Kinderen ook een geboortemand laten samenstellen en bezorgen door ons team. Het samenstellen gebeurt aan de hand van het gewenste bedrag en de aangegeven voorkeuren. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel of neem contact met ons op.

Bij Hemels voor Kinderen staan we graag voor je klaar, wees welkom!

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-20.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten