Foto Dom Melskens

Foto Dom Melskens

Dom Melskens is sinds 1955 de eerste keus in Beeld.

Passie voor fotografie? Dom Melskens heeft alles in huis!
Voor de juiste pasfoto’s weet de klant Foto Dom Melskens al ruim zestig jaar te vinden en ook voor het juiste advies bij aankoop van een camera of lens weet men inmiddels de weg. Dom Melskens wordt met grote regelmaat de mooiste speelgoedwinkel van Boxmeer genoemd.

“Ik verkoop geen camera, maar een oplossing. Je schaft een manier van fotograferen aan. Professioneel of puur hobbymatig; iedereen is anders en zo ook ieders persoonlijke wensen. Laat je daarom goed adviseren door mensen die de vakkennis in huis hebben en ook de juiste vragen weten te stellen zodat we samen met u tot de beste oplossing komen.

We hebben hele scherpe prijzen, maar de service, het advies, de uitleg en de garantie blijft op het hoogste peil. Naast cursussen en workshops op gebied van macro, flits en portret, ontwerpen wij ook geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen. Ook de ondernemer in Boxmeer kan bij ons terecht voor speciale grafische wensen. Ook hier, persoonlijk advies én een professionele benadering.

Al het printwerk doe wij ook in eigen huis en daarom kunnen wij alles, in elk gewenst formaat, binnen een uur voor u klaar hebben.

Dus houdt u van fotografie op welke manier dan ook en heeft u ergens advies over nodig? Loop gerust eens binnen wij helpen u graag verder.’ Je vindt Foto Dom Melskens aan de Kloostertuin 1 Boxmeer.

  • contactgegevens
  • Foto Dom Melskens
    De Kloostertuin 1
    5831 JS Boxmeer
openingstijden
Maandag13.00-18.00
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-21.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten