• Koopzondag

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/centrumboxmeer.nl/httpdocs/index.php on line 226
Centrum Boxmeer  ›  Winkels  ›  Boerderijwinkel Verdaasdonk

Boerderijwinkel Verdaasdonk

Met een compleet assortiment aan onder andere groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas, vruchtensappen, noten en versmaaltijden voorziet Boerderijwinkel Verdaasdonk in een compleet assortiment aan versproducten. Naast de groenten-, fruit- en vleesafdeling heeft de winkel ook een bloemisterij met bloemen, boeketten, planten en diverse bijbehorende (cadeau)artikelen zoals potten en vazen.

Boerderijwinkel Verdaasdonk is al jaren een begrip in de regio. Met veel passie voor hun vak staan Peter en Marie-Claire Verdaasdonk samen met hun medewerkers graag voor u klaar in hun boerderijwinkels. Naast de winkel in Boxmeer heeft Boerderijwinkel Verdaasdonk ook filialen in Sint Anthonis, Cuijk, Mill en Boekel. 

Daarnaast kunt u ook online uw boodschappen doen en deze bij u thuis laten bezorgen. En wilt u een bloemetje laten bezorgen? Ook dat kan! Ook verzorgen Peter en Marie-Claire al jarenlang catering voor bedrijven en particulieren, zoals barbecues, lunches en tafelschalen. 

De visie van het ondernemersstel is simpel: ‘Niet te gek, back to basic, maar toch ook weer nét even anders. Gewoon samen lekker en gezond eten. Heerlijk genieten!’

Openingstijden
Maandag8.00-18.00uur
Dinsdag8.00-18.00uur
Woensdag8.00-18.00uur
Donderdag8.00-18.00uur
Vrijdag8.00-18.00uur
Zaterdag8.00-16.00uur
ZondagGesloten