Camping De Maasvallei

Camping De Maasvallei

Camping De Maasvallei is prachtig gelegen in het Maasheggengebied en ligt op steenworp afstand van de Maas. Vanaf de camping ziet u schepen voorbijvaren en kunt u genieten van de vele vogels en andere flora en fauna. Onze camping ligt namelijk aan de rand van het unieke Maasheggengebied, wat in 2019 is uitgeroepen tot Unesco-Biosfeer. U zult versteld staan van de schoonheid van dit oudste landschap van Nederland.

Onze camping heeft 40 ruime kampeerplaatsen voorzien van stroom en een eigen watertappunt. Door de natuurlijke afscheiding bieden alle plaatsen voldoende privacy, zodat u zorgeloos kunt genieten. Daarnaast verhuren wij enkele gloednieuwe vakantie appartementen met een spectaculair uitzicht op de maas & het unieke Maasheggen landschap.

 • Kleinschalige camping gelegen op unieke locatie langs de Maas
 • 40 Ruime kampeerplaatsen
 • Verhuur van vakantie appartementen, luxe huurtenten en een pipowagen
 • Moderne faciliteiten en sfeervolle Bistro op terrein
 • Ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten.

Geniet van de Machtige Maas
De fantastische ligging van onze Camping maakt dat je de Maas vanaf de camping ziet liggen. Het is dan ook een machtig gezicht als je in alle rust de bootjes voor je ogen voorbij ziet trekken. Vanuit onze nieuwe vakantie appartementen heb je zelfs een verhoogd uitzicht wat echt spectaculair is!

Tip voor jouw bezoek
In onze nieuw Bistro De Maasevallei kan je heerlijk genieten van een hapje of drankje met uitzicht op de Maas midden in het prachtige Maasheggengebied. Dit is de perfecte pauzeplaats tijdens een mooie fiets- of wandeltocht door dit bijzondere natuurgebied.

 • contactgegevens
 • Camping De Maasvallei
  Veerweg 8
  5441 PL Oeffelt