headerfoto centrum boxmeer

Koopzondag 31 oktober: Wonen, Fairtrade & Halloween

Vrijdag 29 oktober 2021

Staat de Boxmeerse koopzondag van 31 oktober al in jouw agenda? Om te laten weten dat de centrumondernemers blij zijn met het bezoek van hun winkelende gasten wordt er vol enthousiasme van alles georganiseerd om deze middag nog leuker te maken. Naast een bruisend centrum met een zeer divers aanbod aan sfeervolle horeca, bijzondere boetiekjes en een aantal bekende filialen zal er ook gezorgd worden voor extra entertainment en inspiratie. Het belooft weer -zoals vanouds- een bruisende koopzondag te worden!

Wonen
Eén van de thema’s van de aankomende koopzondag is Wonen. Door de afgelopen periode weten we allemaal hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben. En gelukkig heeft Boxmeer dankzij de vele speciaalzaken alles wat je op dit gebied nodig hebt. De Boxmeerse woonprofessionals zullen daarom weer een gezellige woonmarkt inrichten op het Raadhuisplein om bezoekers te voorzien van advies, inspiratie en een praatje. Of je gaat verhuizen, verbouwen of restylen, onze ondernemers helpen je met veel plezier.

Fairtrade
Als officiële Fairtrade gemeente vindt Boxmeer eerlijke handel en duurzaamheid belangrijk. Aansluitend op het woonplein wordt er in samenwerking met de Fairtrade werkgroep de ‘fair fashion & more’ markt georganiseerd. Hier vind je verschillende eerlijke merken, producten en concepten. Van een lekker kopje koffie, tot het ter plekke laten customizen van je kleding en lezingen van een 14-jarige duurzame onderneemster. Je beleeft het op de Fairtrademarkt aan het einde van de Steenstraat. Daarnaast hebben meerdere centrumondernemers deze dag een speciale kortingsactie ter promotie van hun duurzame producten. Je herkent ze aan het affiche op het raam of haal een plattegrondje bij de markt om de looproute langs onze Fairtrade-ondernemers te volgen. 

Halloween
De koopzondag wordt dit keer ook wat spannender, want het is Halloween! In de Kloostertuin kunnen de kinderen knutselen of zichzelf laten schminken. Daarnaast zal een muzikale act geheel in stijl de bezoekers vermaken en wordt er ook wat lekkers uitgedeeld door twee opvallende typetjes.

Tot slot zullen de Boxmeerse cheerleaders op verschillende momenten een kort, maar spectaculair optreden geven in het centrum. Tot zondag 31 oktober in Boxmeer, hét centrum van de regio.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht