headerfoto centrum boxmeer

Voorjaars Koopzondag Boxmeer; Gezelligheid gegarandeerd

Donderdag 22 april 2021

De voorjaarskoopzondag verzetten van 25 april naar 2 mei bleek een goede zet te zijn geweest. Want op 2 mei kan men weer shoppen zonder afspraak. Bovendien kan er (op afspraak) weer heerlijk op het terras plaatsgenomen worden. Er is zelfs live muziek aanwezig op de aanstaande Koopzondag. Een accordeonist zal het ongetwijfeld vrolijke centrum nog vrolijker maken.

De ondernemers in Boxmeer zijn blij. De vooruitzichten zijn positief en de daarbij behorende versoepelingen geven lucht.
‘Een winkelcentrum zonder horeca is gewoon niet gezellig,’ vertelt een Boxmeerse ondernemer. ‘Winkelen op afspraak ook niet echt, maar we konden in ieder geval nog iets. Dat we nu beetje bij beetje meer mogen geeft hoop. We kijken er echt enorm naar uit om samen onze deuren te openen en het publiek te verwelkomen. Wij, maar ook onze klanten hebben echt zin in gezelligheid. Het feit dat je op een terras kunt zitten, kijken naar de accordeonist die voorbij loopt, gezellig rondsnuffelen in een winkeltje, een nieuwe outfit scoren, zonnebril, iets lekkers bij de thee of iets om je huis op te fleuren. Daar word je toch blij van? Wij wel in ieder geval, we kunnen niet wachten tot 2 mei!’
Het belooft een gezellige Koopzondag te worden. Zet jij deze in je agenda? En vergeet ook niet jouw plekje op het terras alvast te reserveren!

Terug naar nieuwsoverzicht