headerfoto centrum boxmeer

26 SEPTEMBER KOOPZONDAG IN BOXMEER

Vrijdag 17 september 2021

Na een zomerstop is het op 26 september weer tijd voor een gezellige middag shoppen in Boxmeer!

Boxmeer Bingo
Deze dag wordt in het centrum de finale van de 'Boxmeer Bingo' spaaractie gespeeld. De afgelopen weken kon er bij deelnemende ondernemers al gespaard worden voor een volle bingokaart om kans te maken op mooie prijzen. Bij deze actie ontvang je bij iedere besteding van €20,00 één bingosticker. Bij 10 stickers is de kaart vol en is er dus sprake van bingo. De aanstaande koopzondag is de laatste dag waarop stickers verdiend kunnen worden. De volle kaarten kunnen vervolgens tijdens de koopzondag ingeleverd worden bij het inleverpunt bij de ingang van de Kloostertuin in de Steenstraat of bij een deelnemende ondernemer. Door mee te doen maak je kans op een Boxmeerse cadeaubon, met als hoofdprijs een voucher van €250,-. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen door de blauwe flyer op het raam.

De spelregels zijn als volgt:

  • Bingokaarten zijn verkrijgbaar bij deelnemende ondernemers in het centrum. Je herkent ze aan de blauwe flyer op het raam.
  • Bij elke besteding van €20,00 ontvang je één bingosticker
  • Bij 10 stickers is de bingokaart vol
  • De bingostickers zijn uitsluitend te verzamelen op koopavond van 18:00 tot 21:00 en op koopzondag bij deelnemende ondernemers
  • Tegen inlevering van een volle en tevens volledig ingevulde bingokaart kun je meedoen aan de loting om een Boxmeerse cadeaubon te winnen. De hoofdprijs is een bon van €250.
  • De winnaar wordt via loting bepaald
  • De volle bingokaarten kunnen tijdens de koopzondag op 26 september ingeleverd worden bij het inleverpunt in het centrum. Deze vind je bij de ingang van de Kloostertuin in de Steenstraat
  • De gewonnen cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor geld
  • De actie eindigt op zondag 26 september 2021
  • De kaarten en stickers zijn limited edition, op = op  

Bob-voetbalspel
De wat actievere bezoeker kan deze middag op het Raadhuisplein met een zogenoemde alcoholbril op meedoen met het bob-voetbalspel, uitgevoerd door Veilig Verkeer Nederland. Spelenderwijs word men bewust gemaakt over rijden onder invloed. Een leuke activiteit tussen het shoppen en lunchen door om de verkeersveiligheid bij de bezoeker onder de aandacht te brengen. Deze actie wordt mede mogelijk door centrum Boxmeer, gemeente Boxmeer en provincie Noord-Brabant.

Muziek
Als muzikale omlijsting zal DJ Chris Odd aanwezig zijn om voor een gezellig sfeertje te zorgen in het centrum. Kortom; kom lekker shoppen en bingostickers sparen, duik de horeca in en struin door het sfeervolle centrum van Boxmeer op zondag 26 september vanaf 12:00. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. 

Terug naar nieuwsoverzicht