headerfoto centrum boxmeer

Koopzondag 27 september

Woensdag 09 september 2020

Koopzondag Boxmeer
Normaal gesproken was het op 27 september tijd voor ‘Boxmeer Proeft’, waar men in alle rust vaak met een mooi nazomerzonnetje kon genieten van alles wat men in Boxmeer te bieden had. Uiteraard kan er van alles niet, maar in Boxmeer kijken ze vooral graag naar wat er wel kan. En genieten in dat nazomerzonnetje lijkt alvast goed te komen!

Centrummanager Teresa Koenen: ‘Het is weer tijd voor een gezellige Koopzondag waarbij we uiteraard de regels van het RIVM in acht houden. De winkels zijn open voor winkelend publiek en de ondernemers staan te popelen om klanten weer van goed advies te mogen voorzien.’

Activiteiten
‘Kinderen kunnen weer iets leuks knutselen in de Kloostertuin. Ook komt 10Dance optreden op verschillende pleinen, zodat men tijdens het winkelen of vanaf het terras lekker geëntertaind kan worden. Wil je even stilstaan om te kijken? Dat begrijpen we, maar hou wel graag afstand zodat we dit jaar nog meer leuke Koopzondagen kunnen realiseren. Midden in het Koopcentrum worden de hele dag leuke Boxmeerse shoptassen uitgedeeld aan het winkelende publiek.

Winactie
Niet alleen voor de ondernemers was het een lastige periode, iedereen wordt geraakt door corona. Daarom kun je tijdens deze Koopzondag jouw aankoopbedrag terug winnen. Dat kan natuurlijk leuk oplopen! Je kunt jouw bon voor de winactie in leveren in het midden van het centrum bij het punt waar ook de tassen uitgedeeld gaan worden. Vraag in de winkel gerust om een tweede bon, die men kan afgeven aan ons.

Alle ondernemers hangen figuurlijk en de meeste zelfs letterlijk de vlag voor jou uit! Jij komt toch ook!

 

Terug naar nieuwsoverzicht