Chocolaterie Rembrandt

Chocolaterie Rembrandt

Verscholen in een zijstraatje van de Steenstraat vind je Chocolaterie Rembrandt. Een prachtig voorbeeld van een shop die je bezocht moet hebben als je in Boxmeer bent. Een plek waar Anouk al jaren haar ambacht met passie uitvoert. Door de jaren heen is het assortiment steeds meer uitgebreid met eigen chocolade. Als basis heeft Rembrandt minstens 36 verschillende smaken bonbons van Visser Chocolade. In dit assortiment vindt men ook altijd een bonbon van de maand die wisselt. Daarnaast vindt men hier ook altijd tien soorten Picasso bonbons. Een speciale lijn met bijzondere smaken en indrukwekkende kleuren.

Er is altijd een thema in de winkel aanwezig, waardoor het voor de klant een feestje blijft om hier binnen te wandelen. Denk aan Valentijn, Pasen,  Moederdag, Vaderdag, Herfst, Sinterklaas  en Kerst. In haar eigen dragee machine kan ze zelf ook compleet haar creativiteit kwijt. Samen met haar vriend Ron bedenkt ze graag bijzondere combinaties. Een amandel als kern, met pure chocolade en framboos als buitenkant. Bijzondere smaken en combinaties die elkaar aanvullen. Dat is waar haar trouwe klantenkring voor terugkomt.

Chocolade op maat
Een van de leukste aspecten van het vak vindt Anouk het maatwerk. Meedenken voor een mooi persoonlijk cadeau of een passend relatiegeschenk zoals bijvoorbeeld een baby plaat met naam of een taxibusje met daarop het bedrijfslogo.  In de winkel staan ook al standaard cadeautjes om iemand te  feliciteren met zijn verjaardag,  rijbewijs of huwelijk. Al mag je hier niet van standaard producten spreken, eerder van standaard gelegenheden. Zoals een mooi bedankje of een beterschapscadeautje. Anouk geniet van de verhalen van haar klanten, die enthousiast een recensie over de bonbon van de maand komen geven of vertellen hoe blij het bruidspaar of de juf was.
 ‘Ik vind dat zo mooi om te horen dat mensen onze chocolade als ultiem genietmomentje ervaren. Dat maakt het toch een feestje om mijn vak uit te oefenen? 

Wil jij eens een workshop volgen, een op maat gemaakt chocoladecadeautje bespreken of snuffelen in het assortiment? Loop gerust eens binnen of bekijk de website

  • contactgegevens
  • Chocolaterie Rembrandt
    Veerstraat 2b
    5831 JN Boxmeer
openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30-18.00
Woensdag09.30-18.00
Donderdag09.30-18.00
Vrijdag09.30-21.00
Zaterdag09.30-17.00
ZondagGesloten