Sher Nailproducts

Sher Nailproducts

Middenin het hart van winkelcentrum Boxmeer vind je Sher Nailproducts.

Een oase van rust en ontspanning, waar je tijdens het shoppen even heerlijk kunt opladen. Laat je nagels verzorgen met bijvoorbeeld een mooie gelpolish, verlenging of ga voor mooie kunstnagels. Wanneer je echt iets bijzonders wilt kies dan, samen met Sheron, voor de bijzondere nailart die zij met aandacht aanbrengt. Toe aan een moment van rust? Neem dan plaats in één van de fauteuils en plaats je voeten in de heerlijke luxe spa met rozenblaadjes. Drankje erbij, hapje erbij en aan te vullen met scrub, massage en het verzorgen van de teennagels. Ook gezellig als duo behandeling te boeken.

Achterin de zaak heeft Marjan van Beauty Atlas ruimte voor diverse behandelingen. Van het verzorgen van je wenkbrauwen tot een anti aging behandeling. Maar ook voor complete, heerlijke ontspannen lichaamsmassages of bindweefselmassage voor versteviging kun je plaats nemen in haar stoel. Marjan werkt met de productlijn van Babor; de nummer 1 professionele cosmetica van Europa met effectieve producten en innovatieve formules. De beide dames stralen naast professionaliteit en enthousiasme ook toewijding uit.

Sheron geeft in haar nagelstudio ook opleidingen, trainingen en workshops aan (beginnende) nagelstylisten. Zo is collega Marjan ook door haar opgeleid tot all round nagelstyliste. Sheron is leverancier van Urban Nails en een groot deel van de zaak is ingericht voor alles op gebied van nagels. Kom gerust eens binnen, voor het grote assortiment aan nagelproducten, het samenstellen van een leuke cadeaubon of het bespreken van een behandeling of het laten doen van de nagels. De dames adviseren je graag.

  • contactgegevens
  • Sher Nailproducts
    Steenstraat 106-N
    5831 JJ Boxmeer
openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag10.00-18.00
Woensdag10.00-18.00
Donderdag10.00-21.00
Vrijdag10.00-21.00
Zaterdag10.00-17.00