It's More Hairstyling

It's More Hairstyling

Net dat beetje meer
Bij kapsalon It's More Hairstyling, staan RUST, KWALITEIT en AANDACHT centraal. Heeft u behoefte aan een gezellig gesprek, of wilt u even tijd voor uzelf? Het is bij ons allemaal mogelijk, onder het genot van een lekker drankje kunt u tijdens uw behandeling genieten van de rust en aandacht die bij It's More vanzelfsprekend is.
 
Topstylistes
Bij It's more wordt u altijd geknipt, gestyled en van advies voorzien door een topstyliste met ruime ervaring. Zo is It's More de ideale salon voor wanneer u precies weet wat u wilt, maar ook de aangewezen plek wanneer u juist geen idee hebt wat bij u past.
 
Door alleen op afspraak te werken, geen telefoon in de salon te plaatsen en met een klein team te werken, scheppen wij een rustige omgeving voor u waar u en uw kapster, zo min mogelijk gestoord  worden.

Verwennerijtjes
Bij It's More kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, meer verwachten. Meer expertise, maar ook meer verwennerij. Door een vooraf gekozen prijsmenu weet u wat u betaalt en zijn alle andere extra's een vanzelfsprekendheid. Zoals een uitgebreide hoofdmassage, de nieuwste haarproducten, lekkere koffie of een goed glas wijn. De stoelen zitten heerlijk en u beschikt over een privélade voor uw spullen en hebt de mogelijkheid om uw telefoon op te laden. 

Het enthousiaste en ervaren team van It's More zorgt ervoor dat u relaxed en tevreden de deur uit wandelt.

  • contactgegevens
  • It's More Hairstyling
    Koorstraat 63
    5831GH Boxmeer
openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag08.30–17.30
Woensdag08.30–17.30
Donderdag08.30–17.30
Vrijdag08.30–17.30
Zaterdag08.30–14.00