Ictoria

Ictoria

Ictoria is een bedrijf wat zich tot doel heeft gesteld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt langdurig aan het werk te krijgen en daarmee een zelfstandig bestaan te creëren. Ictoria ontzorgt de overheid en het bedrijfsleven met hoogwaardige, betaalbare diensten op het gebied van IT-oplossingen, grafische vormgeving en arbeidsbemiddeling.

Onze gemotiveerde, technische en creatieve medewerkers leveren deze diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Hier doen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zoals met een fysieke- of mentale beperking, een bepaalde leeftijd of autisme werkervaring op, samen met stagiaires uit en regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach. Wij streven ernaar organisaties en medewerkers sneller en prettiger hun doelen te laten bereiken.

IT-oplossingen
Wij kunnen u compleet ontzorgen op ICT-gebeid. Van Office365 tot social media, websites, hard- en software en webcare. Wij kunnen kleine en grote organisaties werk uit handen nemen. Dit alles leveren wij als losse dienst of in een op maat gemaakt pakket.

Grafische vormgeving
Het team van Ictoria zorgt voor een volledig nieuwe huisstijl of website. Het verfijnen van de bestaande uitstraling van jouw bedrijf is uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan een nieuw of een opgefrist logo. Voor banners, briefpapier, visitekaartjes en folders kan je bij Ictoria terecht. Bekijk gerust ons portfolio.

Arbeidsbemiddeling
Wij verkleinen de afstand tot de arbeidsmarkt voor gemotiveerde en getalenteerde medewerkers die op zoek zijn naar werk. Wij leiden ze op, begeleiden ze naar werk en óp de werkplek. Ons doel is medewerkers optimaal te laten presteren in een functie en werkomgeving die past bij hun capaciteiten, persoonlijkheid en vaardigheden.

Neem voor meer informatie of een persoonlijke afspraak gerust contact met ons op!

  • contactgegevens
  • Ictoria
    Koorstraat 53
    5831 GH Boxmeer
openingstijden
Maandag09.00-17.00
Dinsdag09.00-17.00
Woensdag09.00-13.00
Donderdag09.00-17.00
Vrijdag09.00-17.00
Zaterdag09.00-16.00
Zondaggesloten