Ictoria

Ictoria

Ictoria is een digitaal creatief bureau dat doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij leveren hoogwaardige producten op het gebied van grafische vormgeving, webdesign en communicatie- en marketingondersteuning.  Ons team bestaat uit medewerkers met een ‘vermeende’ afstand tot de arbeidsmarkt die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdagingen. 

Wil jij een mooie website of webshop?
Als bedrijf of stichting kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede duidelijke website. Onze webdesigners ontwerpen voor jou een ijzersterke website op maat. Wil je direct online verkopen dan maken zij voor jouw een mooie, duidelijke en snelle webshop. Zo kunnen jouw klanten eenvoudig producten of diensten bestellen. 

Zoek jij grafische vormgevers?
Als je op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, drukwerk of een digitale vormgeving voor op jouw website dan kunnen de experts van Ictoria jou verder op weg helpen. Zij zorgen met originele ontwerpen ervoor dat je uit de grote grijze massa springt. 

Hulp nodig bij communicatie en marketing?
Een goed verhaal moet verteld worden en blijven hangen. Ons team van communicatiespecialisten en marketeers schrijven heldere teksten en maakt bijpassende media om jouw klanten op de hoogte te houden van al jouw successen. 

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan voor meer informatie of een persoonlijke afspraak contact met ons op.

  • contactgegevens
  • Ictoria
    Koorstraat 53
    5831 GH Boxmeer
openingstijden
Maandag09.00-17.00
Dinsdag09.00-17.00
Woensdag09.00-13.00
Donderdag09.00-17.00
Vrijdag09.00-17.00
Zaterdag09.00-16.00
Zondaggesloten