Hoks Fotografie

Hoks Fotografie

Hoks Fotografie is geen doorsnee fotografie studio.
Fotograaf Michel Hoks heeft passie voor de Hollywood portret fotografen van voorheen.
Hij heeft een fotografie studio aan de Rapenstraat 1 waar hij bijzondere “klassiek glamour portret” stijl foto’s maakt.  

De zwart-wit stijl is een belangrijke kenmerk,  maar ook het licht wat in de stijl is zoals de vroegere fotografen dat deden. Het licht wordt bij elke foto heel precies  afgesteld en dat levert bij iedereen unieke beelden op met lichtsferen die u niet bij andere fotografen kunt laten maken.

U kunt bij Hoks fotografie terecht voor portret foto’s tot groepen van ongeveer 6 personen, dus of u alleen bent, samen als stel of als gezin, vriend(-inn)engroep het kan allemaal bij ons. Bent u met meer mensen dan kunt u het beste informeren naar de mogelijkheden. 

Wij fotograferen als u wenst ook in kleur.  Ook als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor uw portret op Linked-In of andere media. Wenst u fotografie op locatie, dan kunt u ook bij ons terecht.

U krijgt een luxe afdruk bij een sessie, zodat u meteen uw beeld kunt showen aan iedereen ! Ook grotere afdrukken en op bijzondere materialen zijn mogelijk. Een geweldig cadeau om iemand te geven.

Wij fotograferen op afspraak. Dit kan ook buiten de openingstijden. Bel voor een afspraak of loop eens binnen en laat u verrassen door fotografie die u echt uniek in beeld brengt en eindeloos mooi blijft. Een sieraad aan elke wand.

  • contactgegevens
  • Hoks Fotografie
    Rapenstraat 1
    5831 GJ Boxmeer
openingstijden
Dinsdag9.00-17.00
Vrijdag9.00-17.00
Vrijdag17.30-21.00
Zaterdag9.00-17.00