• Koopzondag

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/centrumboxmeer.nl/httpdocs/index.php on line 226
Centrum Boxmeer  ›  Winkels  ›  Sharon's Schoonheidssalon

Sharon's Schoonheidssalon

Wilt u keer op keer verrast worden als u uw schoonheidsspecialiste bezoekt? Niet alleen door de behandeling, maar ook door het prachtige eindresultaat? Dan moet u bij Sharon’s Schoonheidssalon in Boxmeer zijn. Hier staan wij klaar om u in de watten te leggen. Dit kunt u verwachten:

Geen standaard behandelingen
Wij verrassen u keer op keer met onze uitgebreide en vernieuwende mogelijkheden om het beste uit u en uw huid te halen. Bij iedere behandeling nemen wij de tijd om uw wensen en eventuele huidproblemen door te spreken.

Natuurlijke huidverbetering
Bij Sharon’s Schoonheidssalon kiezen we voor natuurlijke huidverbetering. We streven naar een gezonde huid, waarbij we de huid zelf aan het werk zetten. We werken hiervoor alleen met producten die vrij zijn van parabenen, minerale oliën, parfum en conserveringsmiddelen. Dankzij onze kennis en juiste producten kunnen we grensverleggende resultaten behalen bij het oplossen van verschillende huidproblemen, zoals het verminderen/oplossen van acne, pigment en chronische roodheid. Tevens bereiken we prachtige resultaten op het gebied van rimpelvermindering, liften en verstevigen van de huid.

Hoogste niveau
Wij gaan voor het hoogst haalbare. Dat geldt niet alleen voor het resultaat dat we in de salon behalen, maar ook voor de kwaliteit van onze schoonheidsspecialistes. We volgen het hele jaar door opleidingen en trainingen, zowel op technisch als theoretisch vlak. Doordat we allemaal hoog gekwalificeerd en opgeleid zijn, weten we als geen ander wat uw huid nodig heeft. Daarnaast vinden wij het als team een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen.

Enthousiast met een vleugje humor
Er wordt bij ons gewerkt met passie, gedrevenheid en enthousiasme in combinatie met een vleugje humor. Dankzij de gezellige, gemoedelijke en informele sfeer voelt u zich snel thuis bij Sharon’s Schoonheidssalon.

Tot ziens in onze salon,
Sharon, Landa, Denise, Ilse & Sascha.

Openingstijden
Maandag13.15-21.00
Dinsdag09.00-21.00
Woensdag09.00-20.30
Donderdag09.00-18.00
Vrijdag09.00-18.00
Zaterdag09.00-18.00
Zondaggesloten