• Koopzondag

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/centrumboxmeer.nl/httpdocs/index.php on line 226
Centrum Boxmeer  ›  Eten & Drinken  ›  Restaurant De Heerlijkheid

Restaurant De Heerlijkheid

De Heerlijkheid in Boxmeer is het restaurant van de ambitieuze jonge chef Martijn ten Brinke. Zijn keuken maakt gebruik van pure en eerlijke (streek)producten en hij serveert originele gerechten, waarbij kwaliteit én de beleving van zijn gasten voorop staat. De keuken van De Heerlijkheid krijgt inmiddels een 9,7 op de klantbeoordeling van Iens en staat sinds 2018 vermeld in de Michelingids met Het Bordje, waarmee Michelin het restaurant karakteriseert als een van de mooiste adressen die zij kunnen aanbevelen: "charme, karakter en een warm hart".

De sommelier kiest zorgvuldig wijnen bij de gerechten en het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart van verschillende gerenommeerde wijnhuizen, dus je bent altijd verzekerd van een goed glas naast je bord.

De Heerlijkheid voert overigens ook altijd een uniek en onweerstaanbaar vegetarisch menu en voor iedere uitzondering of dieet wordt graag een culinaire oplossing gevonden.

Ook Heerlijkheid:
1. Voor jouw belangrijkste gasten biedt De Heerlijkheid een twee-gangen (zakelijke) lunch, op wens uitgeserveerd binnen 45 minuten.
2. Op theater en filmavonden in De Weijer wordt er een speciaal theatermenu geserveerd in het restaurant.
3. Het keukenteam van De Heerlijkheid stelt smakelijke (lunch)buffetten samen voor vergaderingen, feesten, partijen en bruiloften.

Neem voor alle informatie vooral een kijkje op de website, het team van De Heerlijkheid is je al te graag van dienst.