• Koopzondag

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/centrumboxmeer.nl/httpdocs/index.php on line 226
Centrum Boxmeer  ›  Eten & Drinken  ›  Proef Italie

Proef Italie

Bij Proef Italië waant u zich echt even in Italië. De geuren, de kleuren en natuurlijk de producten brengen u in die heerlijke Italiaanse sferen vol cultuur, smaak en temperament.

Proef Italië meer dan een winkel

Vanaf oktober 2016 zijn wij ook koffiehuis en lunchroom. We hebben een concept ontwikkeld waarin voor iedereen iets te vinden is: van ontbijt tot diner, van Italiaans leren spreken tot een kookworkshop, van een thema-avond tot advies voor lekkere hapjes bij je feest.

Kom heerlijk ontbijten op zijn Italiaans, lunchen met een lekker broodje met Italiaanse ham en kaas of pizza’s of diner met een lekker stuk lasagne of parmigiana. Dat kan bij ons allemaal!

Kom en proef de Italiaanse smaak en sfeer in Boxmeer!

Kom lekker proeven, want alleen door te proeven ontdek je je eigen smaak. Italië kent zo veel mooie smaken, die iedereen eens zou moeten ervaren. Graag vertellen wij onze klanten meer over eenvoudige gerechten, zoals pizza, pasta of tiramisù, maar ook verse risotto, ravioli of gnocchi. Wij werken met mooie, vers te bereiden producten, zoals pizza, lasagne, parmigiana, pasta van de dag of een broodje. Maar ook bieden we gratis recepten aan.

We geven graag persoonlijke uitleg over de bereiding van de producten die wij verkopen. Zo ga je bij ons, als je wilt, naar huis met de lekkerste tips en adviezen voor hapjes bij de borrel, voor het diner, voor op verjaardagen of als je op bezoek gaat. Iedere maand kunt u bij ons iets proeven, bijvoorbeeld: november is koffie-maand.

Feestje?

Denk eens aan iets anders, bijvoorbeeld onze heerlijke Italiaanse hapjes!

Kookworkshop volgen?

Samen met familie of vrienden koken is ontzettend gezellig. Wij verzorgen kookworkshops van 6 tot 30 personen, op de door u gewenste locatie.

Impress your friends!

…met ons brede assortiment aan verrassende voorgerechten, koekjes, olijfolie, pasta, wijn en kant-en-klare gerechten! Ideaal voor als je bezoek krijgt - in plaats van zelf te koken, kun je alles bij ons kopen. Thuis hoef je het alleen even te bewerken, dan kun je het serveren en genieten maar!

Onze producten

Wat denkt u van dertig verschillende soorten pasta’s? De lekkerste voor- en nagerechten uit Zuid- en Noord-Italië. Specialiteiten, zoals: pesto, truffeltapenades, risotto, rijst, extravergine olijfolie, balsamico-azijn, bloem voor pizza en pasta, koffie en wijnen.
We hebben voor onze klanten ook speltproducten en glutenvrije producten.

Thema-avonden

Risotto, ravioli of Puglia, Toscana of Veneto! De laatste vrijdag van de maanden januari tot juni en september tot november wordt er een thema-avond georganiseerd van 19.00 tot 21.00 uur! Onze thema-avonden zijn een nieuwe manier van proeven, want u krijgt steeds meerdere hapjes van een voorgerecht tot een toetje en Italiaanse gezelligheid!

Goede koffie staat bij ons centraal, en voor de koffie-liefhebber hebben wij de echte Italiaanse espresso, cappuccino, caffelatte of latte macchiato, met daarbij een stuk lekkere tiramisù, crostata, of cannoli siciliani.

Wij zijn de Italiaanse winkel in Boxmeer! U bent van harte welkom bij Proef Italië, want bij ons is er altijd iets te proeven!

A presto! Tot snel! 

Facebook

 

Openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag11.00-18.00
Woensdag11.00-18.00
Donderdag11.00-18.00
Vrijdag11.00-21.00
Zaterdag11.00-17.00
Zondag12:00-18:00